Nederland
Dienstverlener
Mise en place Men zegt altijd “een goede voorbereiding, is het halve werk”. Als kok weet ik echter dat een goede mise en place minstens tweederde van het werk is. Het is onmisbaar voor een vloeiende service en uiteindelijk een tevreden gast. De keuken is het kloppend hart van uw organisatie, maar gevoelig voor infarcten wanneer de sterkte van de brigade, voorzien of onvoorzien, wordt beïnvloed door externe factoren. Het is dan prettig om de back up te hebben die ik u kan bieden. Het behoeft geen nadere toelichting dat herhaalde samenwerking zal leiden tot stijgende efficiëntie. Service draaien Bij een beknoptere menukaart of na herhaalde samenwerking, is uiteraard ook het draaien van de service in uw organisatie één van de mogelijkheden. Hierover ga ik graag met u in gesprek. Catering Wanneer u ad hoc personeel nodig heeft voor een cateringopdracht, is het kunnen beschikken over gemotiveerde, flexibel inzetbare mensen altijd een uitkomst. Wilt u zelf een feestje, partijtje of evenement laten cateren (ook particulier), schroom dan vooral niet om contact op te nemen om geheel vrijblijvend uw wensen aan mij voor te leggen.
Dienstverlener
Vissersstraat 45
1271 VE Huizen - Nederland
Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers