België
Meerdere categorieën
Sinds haar vestiging in België in 1987 bleef de activiteit van Menarini Benelux SA/NV zich ontwikkelen tot het huidige niveau van bijna 60 miljoen euro, met een constante groei (en dit, in zeer moeilijke tijden van prijsdalingen, parallelimport en substitutie door generieken). Door de kwaliteit van haar producten en de uitstekende prestaties van haar team, bouwde Menarini reeds lang geleden een bevoorrechte relatie uit met artsen, apothekers en laboratoria voor medische analyse. Het personeelsbestand van Menarini bestaat inmiddels uit meer dan 160 medewerkers in België en 50 medewerkers in Nederland. Het is dan ook geen toeval dat Menarini de "Trends Gazellen award " van 2005, 2006, 2007, 2010, 2011 en 2012 kreeg toegekend als één van de sterkst groeiende ondernemingen. Menarini hecht ook bijzonder veel belang aan de kwaliteiten van haar medewerkers. Het gaat om jonge mensen (met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar) die in 90 % van de gevallen over een universitair diploma beschikken en dezelfde waarden delen: teamspirit, uitmuntende prestaties, menselijke kwaliteiten. Deze bedrijfscultuur wordt door de vele interne promoties bestendigd: de meeste kaderfuncties worden ingevuld door medewerkers die het terrein reeds verkend hebben bij Menarini.
Meerdere categorieën
Belgicastraat 4
1930 Zaventem - België
Litouwen
Cacaoboter is het resultaat van het persen van cacaomassa onder zeer hoge druk. Nadat de cacaoboter in vloeibare vorm is verzameld, wordt het verpakt in kartonnen dozen van 25 kg en afgekoeld om naar onze klanten te worden vervoerd. Cacaoboter blijft vast bij een temperatuur van 270C, maar begint te smelten bij 27,70C en smelt volledig bij 350C. Wanneer de cacaomassa wordt geperst, komt de cacaoboter er als eerste uit in natuurlijke staat met behoud van de volle smaak van cacao. Een verder proces wordt uitgevoerd om ontgeurde cacaoboter te verkrijgen, zodat het kan worden gebruikt bij de productie van chocolade zonder de geur en smaak van de chocolade te beïnvloeden. Cacaoboter wordt gebruikt om chocolade te maken, hetzij op zichzelf of gemengd met cacaomassa. Naast voedingsmiddelen wordt cacaoboter ook gebruikt in farmaceutische en cosmetische producten vanwege de antioxiderende eigenschappen en het smerende karakter.
Een offerte aanvragenNederland
Sinds de jaren '80 is ADCA gespecialiseerd in stoomappendages. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde ACDA recent ADCA pure. Dit submerk van ADCA produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. Een voorbeeld product hiervan zijn culinaire stoomfilters, voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen. Uitvoering in flens en binnendraad, diverse filters leverbaar. Meer informatie? Neem contact opnemen met Scharff Techniek.
Een offerte aanvragenPolen
Wij maken: papieren dozen voor farmaceutische producten, papieren dozen voor individuele producten, ontwerpen van papieren dozen. Wij voeren bestellingen uit vanaf kleine hoeveelheden, zelfs enkele honderden stuks. We hebben veel kant-en-klare ponsen met verschillende verpakkingsafmetingen, waarmee u uw bestelling zonder extra kosten kunt verwerken.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers