• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • verse melk

Resultaten voor

Verse melk - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
  1. MILCOBEL

    België

    Cvba Milcobel heeft tot doel als coöperatie van melkveehouders de door de melkveehouders op hun bedrijf geproduceerde melk aan te kopen, te vervoeren en activiteiten te ontwikkelen die een duurzame afzet van de melk moeten garanderen en die toelaten een faire melkprijs te betalen. Milcobel wordt daarom als een holding georganiseerd die naast het kopen en ophalen van de melk enige aandeelhouder is van vier werkmaatschappijen met elk een specifieke zuivelactiviteit.

  2. CREAPAN

    België

    Producent van een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gevulde dessert pannenkoekjes. De pannenkoekjes zijn luchtig, met een vleugje caramel- en vanillesmaak, gemaakt volgens een traditioneel recept van verse melk en eieren. De gevulde pannenkoeken zijn rijkelijk gevuld met echt fruit of chocolade en zijn zowel warm als koud te serveren.

  3. MILI HOEVEZUIVEL

    België

    Wij zijn een hoevezuivelbedrijf dat sinds 1995 ambachtelijk ijs vervaardigt zonder kleur-, smaak-, of bewaarstoffen. Naast onze 25 ijssmaken en 12 sorbetsmaken ligt de nadruk van ons gamma bij de afgewerkte ijsdesserten die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Alles kan besteld worden volgens uw gewenste grootte, smaak en afwerking. Naast ons groot assortiment aan ijs, schepijs en ijsdesserten bieden we jullie ook nog andere zuivelprodukten zoals een groot assortiment artisanale kazen, yoghurt, platte kaas, boter, verse karnemelk, verse rauwe melk, melkdesserten zoals rijstpap, vanille- of chocoladepudding, enz. Wij bieden u als familiebedrijf een uitmuntende service.

  4. CHEVRARDENNES

    België

    Verified by europages badge

    De geschiedenis van ChèvrArdennes begint in de jaren 70 met de oprichting van een experimentele fabriek gewijd aan de productie van geitenkaas in Bastenaken, in het hartje van de Belgische Ardennen. De fabriek werd vervolgens overgenomen door La Vache Bleue en geniet sinds die tijd van de ervaring en knowhow van de familie Loicq. In 2005 vestigt ChèvrArdennes zijn huidige bedrijfsruimte in Nijvel. Het streven naar totale kwaliteit blijft natuurlijk een must: de inzameling van de melk en het pasteuriseren daarvan gebeurt nog steeds in de Ardennen, in Vielsalm. Een van de geheimen van de smaak van onze kazen is de bewuste keuze van een lokale en authentieke productie in een Ardense omgeving die een gunstige invloed heeft op het welzijn van de door ChèvrArdennes geselecteerde melkgeiten, één van de sleutels voor de productie van betere melk… en dus heerlijke kaas. De productie van ChèvrArdennes is BRC-gecertificeerd en groeit constant door onder meer de ontwikkeling van nieuwe markten buiten België.

  5. DE ZEUTEHOEVE

    België

    Reeds jarenlang zijn wij producent van ambachtelijke zuivelproducten. De melk die we hiervoor gebruiken is uitsluitend afkomstig van de koeien in ons eigen melkveebedrijf. Door het nauwgezet sturen van de voeding van onze koeien, kunnen wij een zeer constante samenstelling van onze melk garanderen en dus zeer stabiele en kwalitatieve producten aanbieden. Onze specialiteit is onze verse gepasteuriseerde room 40%, deze kent zijn gelijke niet en valt dan ook in de smaak bij iedereen die belang hecht aan smaak en kwaliteit. We vervaardigen eveneens platte kaas op authentieke wijze, wat resulteert in een zeer stevige en smaakvolle "baking-cheese". Ook onze hoeveboter wordt op traditionele wijze gemaakt in een authentieke boterkarn. Tot slot kunnen wij uiteraard ook gepasteuriseerde melk aanbieden. Onze producten kunnen door hun echtheid en puurheid een absoluut smaakverschil opleveren in uw gerechten en bereidingen. Aarzel niet om een vrijblijvend proefstaal aan te vragen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. FRIESLANDCAMPINA BELGIUM

    België

    Campina melk is Belgische weidemelk. Dat betekent dat onze Belgische boeren zich engageren om hun koeien minimaal 6 uur per dag lekker in de wei te laten grazen, en dit minstens 120 dagen per jaar. Campina staat garant voor deze weidegang: we gaan aan de hand van een logboek en controles na of onze boeren hun dieren ook effectief het nodige aantal dagen in de wei laten. De Campina zuivel in je koelkast begint bij de Campina boer en zijn koeien. Melk is melk, maar je kunt niet alle melk over dezelfde kam scheren. De samenstelling van de melk is afhankelijk van het seizoen en van het voer van de koe. Volg de hele ‘melkweg’, van gras tot glas. Campina staat voor een duurzame en verantwoorde productie in de hele keten van gras tot glas. Onze boeren leveren daaraan vanzelfsprekend hun bijdrage, dankzij hun goede zorg voor de koeien, het milieu en de omgeving.

  2. FROMAGERIE REGAL

    België

    Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasmakerij, gespecialiseerd in de productie van verse kaas. Het bedrijf houdt een ancestrale vakkennis in stand van de valorisatie van de melk uit de boerderijen van het Land van Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de diverse verse kaassoorten van LA FERME BIDELOT. De kaasmakerij heeft verschillende assortimenten van verse kaas ontwikkeld bestemd voor traditionele zuivelwinkels, voor grote en middelgrote supermarkten, voor instellingen en ook voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld banketbakkers, cateraars en de agrovoedingsindustrie. De verse kaassoorten van Régal zijn uitstekende ingrediënten voor zoute of zoete gerechten. Régal kan de verse kaas voor u maken die het beste aan uw behoeftes voldoet, al naar gelang uw wensen. Régal is de Belgische ambachtelijke verse kaasmaker!

  3. BROUWERS SLAGROOM

    België

    Brouwers Slagroom specialiseert zich sinds decennia in het conditioneren, afvullen en distribueren van verse slagroom. Sinds haar oprichting heeft Brouwers Slagroom zich een degelijke reputatie opgebouwd in verschillende sectoren zoals bakkerijen, restaurants, hotels, tavernes, cremeries en ijssalons. Naast slagroom kunt U nog tal van andere producten terugvinden, als volle melk, kaas, zure room, ...