• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • lammeren

Resultaten voor

Lammeren - België

België
  1. VAN ENGELANDT

    België

    Het bedrijf VAN ENGELANDT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rundvlees, Lammeren - slagerijvlees, Rundvlees, kalfsvlees, en vleeswaren van gemengde vleessoorten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  2. VAN DE WALLE

    België

    Het bedrijf VAN DE WALLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees groothandel, rundvlees, varkensvlees, en Lammeren - slagerijvlees. Het is gevestigd in Wayaux (les-Bons-Villers), België.

  3. A. LONHIENNE

    België

    Het bedrijf A. LONHIENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, slachthuizen, Lammeren - slagerijvlees, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Liège, België.

  4. BEAUVAL

    België

    Het bedrijf BEAUVAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Vleessnijden, Lammeren - slagerijvlees, producten van de verse slagerij, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Lessines, België.

  5. ALLAERT MEAT PRODUCTS

    België

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ELCKERLIJC

    België

    Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue 2003’ met het Belgische team. In restaurant Elckerlijc serveren ze meer dan 20 rundrassen afkomstig van topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald en Van Landschoot uit Adegem. Elk stuk is met zorg twee tot acht weken vakkundig gerijpt om zijn smaak en textuur optimaal prijs te geven. Boven eik, beuk of houtschilfers van geuze of bourbon vaten krijgen de ribstukken in de open keuken zo een subtiele meerwaarde. Peter is veel meer dan enkel een vleeskok. Hij is gepassioneerd door producten en bereidingstechnieken en gaat daarom verder dan enkel inkoop. Tegenwoordig serveert hij groenten, fruit, kruiden, kippen, varkens en lammeren van eigen kweek en past men uitzonderlijke technieken toe voor de bereidingen.

  2. MECO

    België

    Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering of stukverkoop. Het spreekt voor zich dat we bij dit proces zo goed mogelijk uw wensen respecteren. Zodat u zich helemaal kan vinden in zowel het snijgewicht, de snit, de verpakking, het assortiment als de bewerking. Panklare gerechten: van aperobrochette tot zigeurschnitzels. Gehaktafdeling : van bouletten, vleesbroden tot diverse hamburgers, worsten… Koude schotels: gedresseerde salads… Warme keuken: stoofvlees, vol-au-vent, … Ook Halal, vegetarisch en visproducten.