• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • wild - vers

Resultaten voor

Wild - vers - België

België
  1. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

    België

    Danckers Pluimveehandel is de referentie voor vers, ambachtelijk en hoogkwalitatief vlees van wild & gevogelte in de ganse provincie Antwerpen. Wij behandelen elke vraag van onze klant op dezelfde flexibele manier om service en levering op maat te kunnen realiseren. Het Danckers pluimvee – team bedient slagers, supermarkten, marktkramers, groothandel, ... uit de ganse provincie Antwerpen.

  2. LA FAGNARDE

    België

    Het bedrijf LA FAGNARDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wild - vers, en wildvlees. Het is gevestigd in Robertville, België.

  3. COMPTOIRS ALBERT

    België

    Om u het beste en meest verse wild te kunnen aanbieden, kopen wij rechtstreeks in van jagers uit binnen- en buitenland. Wij maken uw wild volledig panklaar en verpakken het voor u met de modernste technieken. Wij bezorgen u graag al deze informatie zodat ook u helemaal op de hoogte bent van de oorsprong en de toestand van het wild en het op verantwoorde manier aan de man kunt brengen. Samen met u brengen we wild naar de top! Dit zijn enkele voorbeelden van ons wildassortiment, maar er is natuurlijk meer. Onderstaande producten kunnen naar wens versneden en verpakt worden: Wilde eend, fazant, bosduif, patrijs, ree, haas, konijn, hert, everzwijn.

  4. PLUDIS

    België

    Pludis, pluimveedistributie. Wij zijn gespecialiseerd in het slachten, versnijden en verwerken van gevogelte en konijnen. Verkoop van een uitgebreid gamma vers geslacht wild alsook verkoop van eieren.

  5. GEYSKENS DELIKATESSEN

    België

    Geyskens Delikatessen is gespecialiseerd in voedingsmiddelen zolas ganzen- en eendenlevers, brood, pannenkoeken, charcuterie, apero, aziatischvoedsel, azijn, olie, confituur, fond, glaces, champignons, charcuterie, deegwaren, gevogelte, nagerechten, terrines, texturas, vis, vlees (vers), wild, zuivel...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. COQ DES PRES

    België

    Verified by europages badge

    De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

  2. PLUKON CONVENIENCE OLEN

    België

    Verified by europages badge

    Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

  3. FAG CREATIVE FOODS

    België

    Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

  4. SLAGERIJ TAVEIRNE

    België

    Onze huisgemaakte vleesbereidingen zijn overheerlijk.Naast vers vlees en tal van traditionele gerechten schotelen we u ook de nieuwste culinaire trends voor.Proef van onze wereldkeuken en probeer onze creaties voor de wok, tepan yaki, …U kan bij ons terecht voor rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lam en wild in het seizoen op aanvraag.Naast een reeks vaste en dagelijks terugkerende verse producten, vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod van wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en u behoeftes.Ons assortiment is daarmee een goede mix van variatie en kwaliteit.

  5. BIERWEBSHOP.BE

    België

    Bierwebshop.be is een online platform voor de verkoop van speciaalbieren en bierpakketten. Bierwebshop is in maart 2019 opgericht door een uit de hand gelopen passie voor bier (proeven). Onder het motto 'geproefd en goedgekeurd', wilden we met Bierwebshop in eerste instantie de lekkere lokale en artisanale bieren uit Limburg mee op de kaart zetten. Zelf zijn we gezeteld in Limburg, waardoor we ook een persoonlijke band hebben met deze lokale brouwerijen. Zo kennen we niet alleen het bier, maar ook het verhaal en de mens achter het bier. Vandaag is ons assortiment verder uitgebreid naar (micro)brouwerijen over heel België en ook ver daarbuiten. Al onze bieren zijn enkel online te verkrijgen. We hebben geen fysieke winkel en afhalen is niet mogelijk.

  1. SOPRACO

    België

    De Belgische groep Sopraco hoort bij de voornaamste leveranciers van vlees in Europa. De groep Sopraco levert vlees op maat voor de grootdistributie, winkelketens, beenhouwerijen en de horeca: kalfsvlees, rundvlees, varkensvlees, geitenvlees, wild en gevogelte. Het breed assortiment van vleesproducten bestaat uit zowel technische delen als geportioneerd, vers, diepgevroren, veredeld of gegaard vlees, tot en met de verpakking onder beschermende atmosfeer.

  2. DERYCKER DANIEL

    België

    Derycker Daniël is startte in 1972 als een vleesgroothandel. In de jaren 90' werden bevroren visproducten toegevoedg aan het assortiment. Derycker biedt een breed assortiment aan vers vlees: rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en gevogelte, maar ook bevroren vlees en bevroren vis: visfilets, gepelde garnalen, gamba's, en scampi's.

  1. SLAGERIJ GYSELS

    België

    De Slagerij Gysels is een familiebedrijf die biedt u vers vlees(runds, kalfs, varkens, lams, paard, kip, wild), charcuterie dienst, traiteur dienst, barbecue dienst, enz.

  2. JO DESSART

    België

    Het bedrijf JO DESSART, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren wild, en pluimvee. Het is gevestigd in Liège, België.

  3. CONDROZ GIBIER

    België

    Het bedrijf CONDROZ GIBIER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, wild, wildvlees, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Ciney, België.

  4. VOLYS STAR

    België

    Volys Star ontwikkelt, verwerkt en verkoopt wereldwijd kip en kalkoen, onder de vorm van charcuterie, culinaire en gepaneerde producten. Dit zowel in koeling als in diepvries voor retail, wholesale, foodservice en industrie.

  5. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

    België

    Een poeliersbedrijf dat gestart is in 1945 als ambulante handel in boter en eieren, stilaan uitgebreid met wild en gevogelte, en geëvolueerd tot een van de grootste poeliersspeciaalzaken van de streek.

  6. BUVENS

    België

    Gevogelte en specialiteiten, koude bereidingen, groot wild, klein wild.

  7. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    België

    Onze productieafdeling is vanzelfsprekend het kloppend hart van het bedrijf. Met ons team van enthousiaste medewerkers staan we dagelijks in voor het produceren van het kwaliteitsvolle aanbod, in vele diverse productsegmenten. Ondertussen zijn onze afdelingsverantwoordelijken reeds vele jaren in dienst, wat bijdraagt tot een stabiele en ervaringsgerichte aanpak. Onze medewerkers hebben de kans om continu te helpen meedenken over de optimalisatie van het productieproces. Doordat de productflow heel nauw wordt gerespecteerd, is de productie opgedeeld in 3 afdelingen, nl. versnijdingen, koude bereidingen en warme bereidingen. Elke afdeling heeft zijn eigen arbeiders die nauw worden betrokken in het specifieke productieproces.