• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • theemengsels

Resultaten voor

Theemengsels - Duitsland

Duitsland
  1. TEEKANNE GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Het bedrijf TEEKANNE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren kruidenthee en kruidenaftreksels, groene thee, en theemengsels. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

  2. P & T - PAPER AND TEA GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf P & T - PAPER AND TEA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren groene thee, kruidenaftreksels, en theemengsels. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

  3. WELLMONDO

    Duitsland

    Het bedrijf WELLMONDO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren theemengsels. Het is gevestigd in München, Duitsland.

  4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" werd opgericht in 2013. Onze familietraditie van het fermenteren van kruiden- en theemengsels bestaat echter al sinds 1898. Daarom worden we beschouwd als een van de oudste Kombucha-fabrikanten ter wereld. Dit maakt onze producten uniek op de markt. Onze traditie houdt in dat we ernaar streven ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken die afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt (Ecocert-certificering DE-ÖKO-005). Met onze decennialange ervaring en opgebouwde kennis van vier generaties ontwikkelen we regelmatig nieuwe producten: voor ons en onze zakenpartners. Onze Kombucha-productie is sinds 1898 niet veranderd. De basisovertuiging van de familie Fischer is om ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken in een natuurlijk productie- en bottelproces. Onze kruiden en theerecepten worden gefermenteerd met onze eigen culturen in onze traditionele ambachtelijke productie (fabriek) van kombucha. De suiker die hiervoor nodig is, wordt volledig verbruikt (<0, 5 g/L). We vermijden ook bewust pasteurisatie, warmtebehandeling en filtratie. Dit betekent dat onze eigen culturen zelfs na het bottelen actief blijven en het koolzuurgas in de fles zelf op natuurlijke wijze ontwikkelen.