• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • wild zwijn

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Wild zwijn

Fabrikant/producent
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als eerste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en is de enige fabrikant met een zowel landelijke als internationale aanwezigheid. La Conserverie du Sud is een plaatselijke samenwerking aangegaan en koopt varkensvlees met een keurmerk in bij een vermaarde leverancier uit de streek die bekend staat om kwaliteitsvol Label Rouge vlees. De sleutels van ons succes zijn: de smaak, het evenwicht van de smaken en een overheerlijke textuur! Met een van generatie op generatie overgedragen knowhow vormt de basis van de producten die vervaardigd worden op basis van traditionele recepten. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten aan zijn consumenten aan te bieden. Sinds 2021, heeft de Conserverie du Sud de versie 8 van de IFS certificering. IFS FOOD is een internationaal handvest om de conformiteit van de producten en de veiligheids- en kwaliteitsprocedures bij het produceren van levensmiddelen te toetsen. La Conserverie du Sud heeft meerdere assortimenten: -Label Rouge: van scharrelvarkens, voor vers, rijk, uitzonderlijk en smaakvol vlees. - ABio certificeert een landbouw productiemethode die de natuurlijke systemen en cycli respecteert. -VPF: de varkens worden in Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt. -IGP Porc du Sud-Ouest certificeert dat de varkens in Zuid-West Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt worden.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

  3. DEN OTTER

    België

    Wat wij doen is het opzetten en prepareren van allerhande soorten dieren, van klein tot groot. Wij verrichten ook werkzaamheden die hiermee samenhangen zoals: looien van huiden, jachttrofeeën, het proper maken van schedels, afwerpgeweien monteren op kunstschedels, ... . Onze specialiteit is het opzetten van kop-schoudermontage’s van allerlei wildsoorten die bejaagd werden zoals herten, ree, zwijnen, ... . Tips : Wat te doen als men een dood dier wil laten prepareren? Deze dient men zo vlug mogelijk naar de taxidermist te brengen of zo vlug mogelijk invriezen. Het vel (de huid) afsnijden tot ACHTER de voorste poten voor het opzetten van kop-schoudermontage van wild zoals ever, hert, ree, ...