• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vers vlees

Resultaten voor

Onderaannemer - Vers vlees

Onderaannemer
  1. CIS VAN DEN BROECK

    België

    Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.

  2. CONTINENTAL DESOSS

    Frankrijk

    CONTINENTAL DESOSS is een bedrijf gevestigd in Bourg-en-Bresse, in het departement Ain. Het bedrijf levert diensten op het gebied van het slachten, uitsnijden, uitbenen, reinigen en verpakken van alle soorten vlees: rundvlees, varkensvlees, gevogelte, ...Ons snij- en verpakkingsatelier zorgt voor precisiewerk om kwaliteitsvlees te garanderen. Ons vlees wordt door heel Frankrijk verscheept en we exporteren onze producten ook door heel Europa. Voor meer informatie over onze diensten, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon. We zullen u graag zo snel mogelijk antwoorden.

  3. TRAITEUR VAN CAUTER

    België

    TRAITEUR Leveren van maaltijden en ontbijten voor sport- en jeugdkampen, culturele manifestaties, soepen voor wandelingen, deeltijdse catering (leveren van aparte maaltijdcomponenten), eetdagen, pastafeesten, ... Instellingen en scholen Elke schooldag wordt er een dagverse maaltijd gemaakt bestaande uit soep, aardappelbereiding, groenten en vlees. De maaltijden worden geleverd in warmhoudcontainers tussen 10u30 en 12u00. Bestellen kan men tot 9u45. Enkel op voorhand kan men vegetarische menu's, religieuze menu's of aangepaste menu's bestellen. Soepen Elke dag wordt er verse soep gemaakt, geleverd in warmhoudcontainers vanaf 10 liter. Vaste klanten kunnen tot 9u45 hun bestelling doorgeven.Andere dan dagsoepen moet men 24 uren op voorhand bestellen. Broodjes Men levert enkel broodjes op bestelling (24 uren op voorhand). De volgende broodjes zijn mogelijk: broodjes voor recepties (open belegd, toe belegd) smossen toastjes verschillende variëteiten broodjes broodjes voor koffietafels broodjesbuffet